FOK!filmchicks: Legendarisch Lekkere Filmwijven Special

Filmchicks megan fox (geschaalde kopie)

Wie: Megan Fox
Waarom: Omdat niemand zó geil onder de motorkap kan kijken als zij. Daarbij... Nee, dat was het.
Op haar lekkerst in: Transformers (2007) en Jennifer's Body (2009) als regelmatig naakte bloedzuigende cheerleader. What's not to like?

Filmchicks ludivine sagnier (geschaalde kopie)

Wie: Ludivine Sagnier
Waarom: Omdat je met een killer body èn een Frans accent onmogelijk NIET hot kunt zijn. Sorry, très hot.
Op haar lekkerst in: Swimming Pool (2003). Zonder twijfel. Saillant detail: Ludivine verschijnt in meer dan de helft van haar scenes in deze film topless. Daarbij dus haar Franse tongval. Need we say more?

Filmchicks angelina jolie

Wie: Angelina Jolie
Waarom: Lippen. Roarrrr. Punt.
Op haar lekkerst in: Tomb Raider (2001), zegt Danny.

Filmchicks elisha cuthbert (geschaalde kopie)

Wie: Elisha Cuthbert
Waarom: Eigenlijk voornamelijk bekend als Kim, dochter van 24's Jack Bauer en niet om haar vele filmrollen. Maar ach, kniesoor... Haar eerste hoofdrol in een film had ze in 'The Girl Next Door', waarin ze een ex-pornoster speelde. Elisha, je hebt je plaats in deze lijst te danken aan FOK!'s MrManiak. Dat je het even weet!
Op haar lekkerst in: Bovengenoemde The Girl Next Door (2004)

Filmchicks charlize theron (geschaalde kopie)

Wie: Charlize Theron
Waarom: Als je er na jaren hard werken nog steeds uit ziet als 'de jonge FA' inclusief wilde frisheid van allerhande limoenen (of zijn jullie te jong om die reclame nog te kennen?) dan verdien je het om genoemd te worden in dit overzicht. Vaak gewapend met onschuldige ogen maar tegelijk een subtiel You ain't seen nothing yet lachje. Yup, we love Charlize!
Bij deze willen we tevens even de groeten doen aan Henk, de uitbater van onze favoriete kroeg. Hoi Henk. Zie, ze staat er bij, de vrouw van je dromen, dus je hoeft ons de toegang tot je zaak niet te ontzeggen. Proost.
Op haar lekkerst in: The Italian Job (2003) en Æon Flux (2005)