FOK!filmchicks: acteurs (m/v) die wij zouden geven

Door Muis006, Tombolafan en Greys
Door Muis006, Tombolafan en Greys

Hoewel de Snakeyspecial leuk was om te maken, kwam het een aantal keer voor dat sommige (of alle) Filmchicks het niet eens waren met een keuze. Dat zette ons aan het denken: wie vinden wij persoonlijk erg sexy?

Omdat Hollywood de plek bij uitstek is om mooie mensen te spotten (en dit natuurlijk FOK!film blijft) daarom dit keer een overzicht van acteurs en actrices met wie wij persoonlijk wel een beschuitje zouden willen eten. We beginnen met

De keuzes van Tombolafan

Kate Winslet

Kate (of in elk geval de rollen waarin ik haar gezien heb) komt op mij over als een lieve, hartelijke vrouw. Daarbij is ze nog aantrekkelijk ook; een zacht gezicht, mooie rondingen, mooie ogen. Het totaalplaatje speelt toch wel een grote rol bij de aantrekkelijkheid van de vrouwen bij mij. Laat ik het zo zeggen; ik snap wel dat Leo haar op het vlot liet liggen in Titanic (1997); zo'n mooie vrouw laat je niet verdrinken!

Michelle Williams

Eigenlijk geldt voor Michelle hetzelfde als voor Kate; ze komt sympathiek over, heeft een mooi figuur en een lief gezicht... Ze moet alleen wel haar haar lang laten, zoals in My Week With Marilyn (2011) en niet zo'n mini-bob laten knippen. Dan, met lang haar, is ze gewoon mooi en begeerlijk. Begrijpelijk dat Heath Ledger haar lief heeft gehad!

Aidan Turner

Een dwerg ja. Kennelijk zijn de dwergen uit de boeken van Tolkien heel aantrekkelijk in hun jonge jaren! Zoals we in The Hobbit (2012) kunnen zien; daar dartelt Aidan als Kili fris en fruitig door het beeld op zoek naar een draak. Ik negeer even het feit dat de oudere dwergen allemaal op elkaar lijken en dik zijn met flinke neuzen, oren, lelijke baarden etc. Kili is lekker! Die ogen! Voor de rest is Aidan nog niet zo bekend, maar ik ga er van uit dat we nog veel van hem gaan zien!

Mark Harmon

Dit is dan misschien weer het andere uiterste. Een inmiddels oudere man maar man man, wat voor een man! Bekend van diverse series, maar ook van bijvoorbeeld de film After the Promise (1987). Sinds ik die heb gezien ben ik fan van Mark. Het kan me niet schelen dat hij mijn vader zou kunnen zijn, hij heeft een aantrekkingskracht die ik niet kan verklaren. Die felblauwe ogen, hmmmm. En hij is niet alleen in zijn rollen een held; hij schijnt mensen uit een brandende auto gered te hebben! MINE!

Daniël Boissevain

Ook een Nederlandse acteur in mijn rijtje. Daniel Boissevain, bekend van films als All Stars (1997) en Wild Romance (2006). Bij mij kwam hij voor het eerst in beeld in de serie Kees&Co (1997-2006). Als mysterieuze, ernstig lekkere motorrijder deed hij menig meisjeshart overslaan. Het mijne in elk geval wel! Of hij nou een voetballer speelt of een aanstormend rock-talent, hij plakt gewoon goed op het witte doek. Lekker om naar te kijken.

Lees op pagina twee de favorieten van Muis006!