FOK!games kijkt vooruit op 2008

Net als vorig jaar zullen we ook dit jaar weer een top 10 plaatsen van meest gewilde games binnen de crew. Van alle 10 deze games verwachten we dat ze erg goed, leuk of tof zijn om te spelen.

10: Rainbow Six Vegas 2 (Multi)
Het eerste Rainbox Six Vegas eindigde in 2006 in onze top 10 voor dat jaar en het is dus logisch dat we veel verwachten van de opvolger welke in maart van dit jaar gaat uitkomen. Zodra de game uitkomt zit de halve crew waarschijnlijk weer avonden lang online te gamen!

Ubisoft heeft er dit keer weer voor gekozen om de stad Las Vegas te gebruiken als setting wat betekent dat je weer langs verschillende casino’s komt in de strijd tegen het terrorisme. Uiteraard zitten er een aantal nieuwe features in deze tactische shooter waaronder nieuwe wapens, nieuwe locaties en een betere A.I.

9: Metal Gear Solid 4 (PS3)
In de toekomst wordt de wereld geterroriseerd door PMCs: Private Military Corporations. Zij verdienen aan oorlog en doen er alles aan om conflicten in stand te houden. Aan het hoofd van één van deze PMCs staat Liquid Snake; Solid Snakes nemesis. In z\\\'n laatste opdracht gaat Solid achter Liquid aan. Tijdens z\\\'n missie komt Snake nieuwe en oude vrienden en vijanden tegen, waaronder Otacon en Raiden.


Rainbow Six Vegas 2 en Metal Gear Solid 4<\/center>

8: Fallout 3 (PC,PS3,360)
Fallout en zijn opvolger, Fallout 2, zijn legendarische RPG’s welke vele PC-gamers een warm hart zullen toedragen. De aankondiging van deel drie was dan ook goed nieuws. Fallout 3 zal, in tegenstelling tot de eerste twee delen, geen top down view krijgen, maar een third person RPG worden. Om er voor te zorgen dat Fallout 3 geen Oblivion in een post apocalypische setting gaat worden wil Bethesda de echte Fallout-sfeer zo goed mogelijk weergeven.

Het hoofdverhaal in Fallout 3 gaat over de hoofdrolspeler die op zoek is naar zijn vader. Er zullen echter ook verschillende sidequests zijn. In Fallout 3 zullen meerdere eindes in het verhaal mogelijk zijn waardoor je de game, als het goed is, meerdere keren moet kunnen spelen zonder dat je weet wat er gaat gebeuren.

7: Rock Band (360,PS3,PS2)
De ultieme co-op partygame voor rockstar-wannabe\\\'s. Samen met maximaal drie vrienden speel je in een virtuele band. Een zanger, een drummer, een gitarist en een bassist vormen de ingrediënten voor de nachtmerrie van elke buurman of -vrouw. Op plastic drums en gitaren speel je de tofste nummers, zoals The Hand That Feeds van Nine Inch Nails, Paranoid van Black Sabbath of Highway Star van Deep Purple terwijl een vierde persoon de teksten brult. Naast de nummers die op de disc staan zijn er ook genoeg tracks die je kunt downloaden, waaronder Metallica\\\'s Blackened of Queen Bitch van David Bowie.


Fallout 3 en Rock Band<\/center>

6: Overclocked (PC)
Bij onze Oosterburen is deze titel al uitgebracht en goed ontvangen, wij mogen zeer binnenkort gaan genieten van de nieuwe point & click adventure van de ontwikkelaars achter The Moment of Silence. Overclocked is een psychologische thriller die spelers in de huid doet kruipen van onder andere forensisch psychiater Dave McNamera. Wanneer een felle bliksemstorm raast in New York City wordt McNamera ingeroepen om vijf mensen te onderzoeken die in het bezit van wapens en met traumatisch geheugenverlies worden opgepikt op verscheidene plaatsen in de stad. Gedurende zeven dagen moet McNamera het geheugen van de vijf onderzoeken om te ontdekken wie ze zijn en wat er met ze is gebeurd.