Wijzigingen in de FP-crew (augustus)

Icoon Sitenews - Frontpage Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we de eerste dag van iedere maand een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Hierbij de veranderingen van augustus.

We namen afgelopen maand afscheid van nieuwsposter Maisnon en reviewer Silmarwen (die wel aanblijft als weblogger). Beiden bedankt voor jullie werkzaamheden!

Maar gelukkig ook weer versterking: Sj0rSz (parttime sportnieuwsposter), Vector_SLD (nieuwsposter) en Natalie (parttime FP-moderator). Welkom (terug) allen!

Hoofd-/Eindredactie en PR
Vorige maand maakten we bekend dat pluisje en alpeko (tot dan respectievelijk Eindredactie Reviews en Eindredactie Columns) stopten. Inmiddels is voor pluisje een vervanger gevonden in de persoon van getikte_rik. Voor alpeko wordt momenteel nog een vervanger gezocht.

Tevens kent de Frontpage sinds vorige maand een eigen Public Relations-persoon, te weten Vagere_Hein. Hij was hiervoor werkzaam als Eindredacteur op FOK!games. Het Hoofd-/Eindredactie- en PR-team van de FOK!frontpage ziet er nu als volgt uit:

- Hoofdredacteur Frontpage: Seborik
- Eindredactie Nieuws: steenz en Veerboot
- Eindredactie Reviews: getikte_rik en gr8w8
- Eindredactie Columns: (nog niet bekend)
- Coördinatie Moderaties: Ferdo
- Public Relations Frontpage: Vagere_Hein