FOK! zoekt nieuwsfreaks!

Join the crew!Heb je een goede taalbeheersing? Lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die per dag door tienduizenden unieke gebruikers gelezen wordt? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zoeken namelijk voor zowel de FOK!frontpage als voor FOK!sport enthousiastelingen!

De FOK!frontpage zoekt mensen voor alle nieuwscategorieŽn. Denk je dat jij geschikt bent, stuur dan voor zondag 19 maart om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, het soort nieuws dat je wilt plaatsen, de uren van de dag dat je beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten herschreven moeten worden!).

FOK!sport zoekt mensen voor Formule 1-nieuws. Interesse? Stuur dan voor zondag 19 maart om 23.59 uur een mail naar sport@fok.nl, waarin je omschrijft wat je voor de FOK!F1manager kunt betekenen. Vermeld je nickname op FOK!, de tijden dat je aanwezig kunt zijn en van welke sites je je F1-nieuws haalt. Voeg ook gelijk als voorbeeld een herschreven recent F1-nieuwsbericht toe.

Dus lijkt het jou leuk om mee te werken aan de FOK!frontpage of FOK!sport, stuur dan zeker even een mailtje!

Namens de FOK! FP-crew en de FOK!sport-crew,
steenz en Veerboot (Eindredactie FOK!frontpage Nieuws)
Curchulain, jozef444 en Nuongirl (Eindredactie FOK!sport)