Afscheid van FOK! PR-babe Angel

Aan alle goede dingen komt een eind. Zelfs als het heel goede dingen zijn. Bijna drie jaar lang is Angel Mulder, op het forum ook bekend als Angelic1, de drijvende kracht geweest achter een groot deel van de activiteiten van de crew. Dankzij haar hebben we jullie kunnen verblijden met prijsvragen, reviews kunnen maken van de beste films, CD's, feesten, gadgets en wat dies meer zij, en nog veel meer. Op die manier hebben we FOK! een uitgebreide en levendige site kunnen houden.

Angel gaat ons echter verlaten. Ook voor PR-duizendpoten is de koek wel eens op, en de laatste kruimels uit de trommel zijn inmiddels verorberd.

Voor ons is het daarom tijd om een diepe buiging te maken en Angel hartelijk te bedanken voor haar inspanningen. Niet veel (of althans; niet genoeg) FOK!kers zullen beseffen hoe ver haar inspanningen reikten, maar geloof er maar in dat dat aardig wat was. Namens admins, crew en ongetwijfeld ook de andere users een enorme dank, good to have had you with us en heel graag tot ziens. Thanks a bunch.

FOK! gaat het nu zonder haar doen, maar ze heeft een goede basis gelegd waarop wij driftig voort zullen bouwen. Intern zullen we gaan bepalen hoe Angels taken worden verdeeld, en dit zal t.z.t. op de site worden aangegeven. Mocht je om bepaalde redenen contact op willen nemen met FOK! als organisatie, dan kun je voorlopig prima terecht op het algemene adres van de admins: admins@fok.nl. Angel zelf is te bereiken via angel@fok.nl.