NBA Street V3

Er is ook gedacht aan de fanatieke Barbiefans. Je kan je basketballer op talloze manieren aankleden of plastisch verbouwen zodat er voor iedere vrouw wel een droomvent bijzit. Je basketballer valt altijd onder een bepaald stereotype basketballer, dus het onderdeurtje, de dikke of een reus. Kledingstukken worden ook vrijgemaakt na het behalen van punten die in elke wedstrijd verdiend kunnen worden. Eigenlijk is het hele puntensysteem in de hele Streetserie terug te vinden. Dus niet erg orgineel, maar wel effectief.

<\/center>
Grafisch gezien is NBA Street eyecandy. De basketbalveldjes zijn vrij realistisch vervuild. De grote kracht van de graphics is de manier waarop die geanimeerd zijn. Zo is het erg cool dat, wanneer je een krachtige dunk hebt gemaakt, de paal waar de basket aan hangt ook helemaal meebuigt. Dit lijkt misschien niet realistisch, maar dat is ook niet echt een doel dat bereikt moet worden bij dit soort sportgames, hoewel de wapperende shirts en het opvliegende krijt toch erg in de buurt komen.

<\/center>
Als het op muziek aankomt weet EA zijn reputatie voor goede muziek wel hoog te houden. Met bekende namen zoals de Beastie Boys en De La Soul wordt het basketballen een stukje aangenamer gemaakt. Ook het commentaar is prima uitgewerkt in de game. Zo wordt er aan het begin van elke wedstrijd op zwoele wijze een korte beschrijving gegeven van het basketbalveldje.