Boekel in shock na familiedrama, moeder heeft haar kinderen neergestoken

Het familiedrama dat zich woensdagmiddag afspeelde in Boekel, schokt nog na in de buurt. Bij een steekpartij in een woning aan de Dotterbloem in Boekel kwam jongen (12) om het leven. Zijn zusje (10) werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Update 13.13 uur: De politie maakte bekend dat het 12-jarige jongetje door zijn moeder is neergestoken. Ook stak de 42-jarige vrouw haar 10-jarige dochter. Het meisje is inmiddels buiten levensgevaar.

Eerdere berichtgeving: Eerder op die middag, rond 12.45 uur, kwam een vrouw om het leven op de Noordstraat in Wilbertoord nadat zij met haar auto in aanrijding kwam met een vrachtwagen.

In de woning van de 42-jarige vrouw werden even later de twee slachtoffers (10 en 12 jaar) gevonden. Dit zijn de kinderen van de overleden vrouw.

De politie is inmiddels een groot onderzoek gestart naar de exacte toedracht van de beide gebeurtenissen. Daarbij wordt zowel technisch onderzoek verricht bij de aanrijding in Wilbertoord als in de woning waar het mogelijke steekincident plaats heeft gevonden. Er is nog niemand aangehouden.