Uitslag Excelsior - Vitesse

Vitesse heeft na acht duels weer eens gewonnen in de Eredivisie. Op bezoek bij Excelsior won het met 1-2.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Over en weer werden er fouten gemaakt en dit leidde tot kansen voor beide ploegen. El Yaakoubi, Driouech en Parrott kregen mogelijkheden namens Excelsior en Vitesse zette daar pogingen van Hadj-Moussa,Aaronson en Kozlowski tegenover. Gescoord werd er echter niet.

Direct na rust was het wel raak, Duijvestijn scoorde op aangeven van Zagre. Vijf minuten later was het alweer gelijk toen met wat geluk een voorzet van Arcus belandde bij Aaronson die van dichtbij afrondde. Daarna waren er weer kansen voor beide ploegen maar het was Vitesse wat er met een rake kopbal van Isimat-Mirin uit een corner met de zege vandoor ging.

Excelsior

1 - 2

Vitesse

46' Duijvestijn    53' Aaronson