Uitslag Feyenoord - AZ

Feyenoord heeft de topper tegen AZ gewonnen. In de De Kuip wonnen de Rotterdammers met 1-0 dankzij een doelpunt van Quinten Timber.

Halverwege de eerste helft kwam Feyenoord op voorsprong dankzij Quinten Timber. De middenvelder schoot op fraaie wijze raak. In het begin van de wedstrijd was hij ook al eens dichtbij een doelpunt, maar toen schoot Timber nog op de paal.

AZ kon daar weinig tegenover stellen, al waren de Alkmaarders in de tweede helft wel wat gevaarlijker, maar tot grote kansen kwam de ploeg van Pascal Jansen niet. Bij Feyenoord was Timber opnieuw de gevaarlijkste speler en was hij tot tweemaal toe dichtbij zijn tweede treffer. Eenmaal redde AZ-doelman Matthew Ryan en de andere poging eindigde op de lat.

Door de overwinning staat Feyenoord weer op de tweede plaats op zeven punten achterstand van PSV. AZ staat nu vierde.