Uitslag Feyenoord - Go Ahead Eagles

Feyenoord heeft thuis eenvoudig gewonnen van Go Ahead Eagles. In de Kuip wonnen de Rotterdammers met 3-1 en stijgen voorlopig naar de tweede plaats.

Feyenoord was vanaf het begin sterker, maar pas vlak voor rust kwamen de Rotterdammers op voorsprong. Eerst werd nog een doelpunt van Yankuba Minteh afgekeurd vanwege hands van Mats Wieffer. Daarna maakte Minteh alsnog de 1-0 op aangeven van Calvin Stengs.

In de tweede helft liep Feyenoord uit naar een 3-0 voorsprong. Stengs zorgde na tien minuten na rust voor de 2-0, waarna Santiago Gímenez een kwartier voor tijd de 3-0 op het scorebord zette. Vijf minuten voor tijd redde Go Ahead Eagles de eer via Sylla Sow.

Aankomende woensdag speelt Feyenoord in de Champions League tegen Atletico Madrid.