Peuter overlijdt in auto, nadat ze was vergeten door haar 'ouders'

Een 'vader en moeder' in Florida zijn gearresteerd en beschuldigd van doodslag. Volgens de politie waren ze hun 18 maanden oude dochtertje 's nachts vergeten uit de auto te halen. Een autopsie wees uit dat de peuter stierf aan oververhitting.

De ouders, beiden 33, gingen dinsdag met hun drie kinderen van acht, zes en 18 maanden naar een Fourth of July-feest in Lakeland, Florida. Ze kwamen woensdagnacht pas om 3 uur thuis. Na het uitladen van de auto ging Joel naar binnen en dacht omdat de autodeuren dicht waren dat zijn vrouw alle kinderen al uit de auto had gehaald en ging slapen. Hij werd rond 10.00 uur wakker om naar zijn werk te gaan en merkte een uur later dat de 18 maanden oude peuter weg was. Nadat hij het huis had doorzocht, ging hij naar de auto en vond de peuter nog steeds vastgegespt in haar autostoeltje, het meisje was inmiddels overleden.

De politie meldde dat de ouders erg waren aangedaan en berouw hadden. Ze bekenden dat ze de avond ervoor alcohol hadden gedronken en marihuana hadden gebruikt op het feest. Drugstesten voor beide waren positief voor alcohol en marihuana, en Joel testte ook positief voor meth.