Liz Hurley speelt in erotische thriller geregisseerd door haar zoon

Fans van de Britse actrice en model Elizabeth Hurley, bekend van films als Bedazzled en de Austin Powers-serie, kunnen zich verheugen op haar nieuwste project, de erotische thriller 'Strictly Confidential'. Het bijzondere aan deze film is dat hij geregisseerd wordt door haar eigen zoon, Damian, die op Instagram deelde dat hij altijd al had gedroomd om met zijn moeder te werken.

'Strictly Confidential' is een samenwerking tussen moeder en zoon, waarbij Hurley niet alleen de hoofdrol speelt, maar ook heeft meegeschreven aan het script. De film vertelt het verhaal van Mia, die na de zelfmoord van haar beste vriendin Rebecca naar haar ouderlijk huis in het Caribisch gebied reist om haar te herdenken. Daar wordt ze echter ondergedompeld in een wereld van verleiding, dubbelhartigheid en verraad, en ontdekt ze schokkende waarheden die haar leven voorgoed zullen veranderen.

Damian, die in 2010 zijn eerste korte film maakte toen hij acht jaar oud was, is trots op het eindresultaat en noemt de samenwerking met zijn moeder "de meest ongelooflijke ervaring, zowel professioneel als persoonlijk". De film, met rollen voor Georgia Lock, Freddie Thorp en Genevieve Wilhelmina Gaunt, heeft nog geen releasedatum.

Elizabeth Hurley (51)
Elizabeth Hurley (51)