FOK! Wat een weer: droge, stille zaterdag

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Bij deze heet ik u allen van harte welkom bij het weerbericht van de 97e dag van het jaar 2023, ofwel zaterdag 8 april. Dat is nog eens een binnenkomer he? Nu zal je denken; met wat voor slecht nieuws zal ie nu weer komen? Maar eigenlijk ben ik gewoon goed gezind vandaag. Het blijft droog, de zon is te zien de temperatuur loopt iets op.

Momenteel zijn de temperatuursverschillen vrij groot; een graadje in het oosten des lands, elders is het (ruim) boven het vriespunt met de warmste temperaturen in Zeeland met 8 graden. In het midden van het land is plaatselijk wat mist te vinden, in het noordoosten begint de dag met zon. Echter in de loop van de dag zal daar wat bewolking komen terwijl het midden van het land dan juist profiteert van de zon. Het zuiden en westen van het land beginnen vandaag ook bewolkt maar ook daar zal de zon later te zien zijn. De zuidoostenwind is zwak tot matig bij een temperatuur tussen de 9 graden in het noorden tot aan 15 gaden in het zuiden. 

In de nacht naar eerste paasdag is het een prima nacht om de eieren te verstoppen bij zo'n 6 graden, neerslag valt er niet. Ook het zoeken van de eieren op eerste paasdag zal aangenaam zijn, droog, af en toe zon en weinig wind. 

Tot morgen!

Watermolen de Gulle Smid, omdat ie zo mooi is. (Foto: Anouk)
Watermolen de Gulle Smid, omdat ie zo mooi is. (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.