Vanaf vandaag lomp Fantasy Football in Blood Bowl 3

De Franse game-ontwikkelaar Cyanide Studio en uitgever Nacon maken bekend dat Blood Bowl 3 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Blood Bowl 3 is een getrouwe videogame-versie van het bordspel, inclusief de nieuwe features uit de nieuwste versie - en natuurlijk alle maffe humor. In de nieuwe Campaign kun je het opnemen tegen zes trainers, die er alles aan zullen doen om je te verpletteren. Deze mode geeft een nieuwe draai aan de wereld van Blood Bowl, geheel in de humoristische geest van de franchise.

In de online-mode en PvP-wedstrijden zijn er nieuwe facties en diverse game-modi. Voordat de officiële klassementen van Season 1 beginnen, kun je via het matchmaking-systeem al potjes tegen tegenstanders van jouw niveau spelen. Met het door spelers beheerde toernooisysteem kun je ook je eigen competities opzetten. Blood Bowl 3 heeft diverse aanpassingsopties die de game-ervaring werkelijk tot leven wekken. Spelers kunnen diverse opties gebruiken om hun teams naar eigen smaak vorm te geven, van teamkleuren tot voorwerpen en cheerleaders.

Blood Bowl 3 biedt de speler-community voor het eerst een seizoenssysteem. Dit systeem moedigt aan tot competitief spelen en levert nieuwe content, als onderdeel van de Blood Pass. Elke drie maanden begint een nieuw seizoen met een nieuwe factie en een nieuwe Blood Pass. Door wedstrijden te spelen kunnen spelers stijgen in de 50 tiers van de Blood Pass om gratis beloningen vrij te spelen, met de nieuwe factie als beloning voor het bereiken van de hoogste tier.

Blood Bowl 3 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De Nintendo Switch-versie verschijnt later.