John Cena op de cover van WWE 2K23

2K heeft aangekondigd dat WWE 2K23 binnenkort verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam. Om zijn 20-jarig jubileum als WWE Superstar te vieren, staat John Cena op de cover van elke editie van de game met drie van zijn kenmerkende poses.

WWE 2K23 bevat verschillende verbeteringen ten opzichte van z'n voorgangers, waaronder een unieke nieuwe kijk op de 2K Showcase, de WWE 2K-introductie van WarGames, en uitbreidingen op verschillende belangrijke spelmodi. Daarnaast kunnen fans ook uitkijken naar een uitgebreid rooster van WWE Superstars en Legends, waaronder Roman Reigns, "American Nightmare" Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin en meer. Realistischere graphics, animaties, camerahoeken en belichting, plus toegankelijke controls en een nieuwe optionele pinning mechanic dragen bij aan de ervaring.

WWE 2K23 Deluxe Edition en Icon Edition staan gepland voor release op dinsdag 14 maart 2023 via Early Access, gevolgd door de Standard Edition en Cross-Gen op vrijdag 17 maart 2023.