Golf-update is nu gratis verkrijgbaar voor Nintendo Switch Sports

Nintendo laat weten dat er nu een gratis software-update verkrijgbaar is die Golf toevoegt aan de lineup van Nintendo Switch Sports, waarmee er in totaal zeven sporten speelbaar zijn.

Sla de ballen op 21 holes uit de Wii Sports-serie. Speel lokaal of online tegen vrienden, of speel met acht online-spelers tegen elkaar in de nieuwe golftoernooi-stand. De speler die tijdens elke ronde de meeste slagen maakte, wordt geëlimineerd.

In Nintendo Switch Sports kun je ook voetbal, volleybal, bowling, tennis, badminton en chambara (zwaardvechten) spelen door de bewegingen uit die sporten na te bootsen met Joy-Con-controllers. Er zijn verschillende manieren om deze sporten samen met anderen te spelen, zowel op hetzelfde Nintendo Switch-systeem als online. Je kunt het uiterlijk van je nieuwe Sportsmates of klassieke Mii-personages naar eigen smaak aanpassen en er accessoires aan toevoegen om ze je eigen unieke stijl te geven. Door tegen willekeurige andere online-spelers te strijden, kun je steeds weer nieuwe voorwerpen vrijspelen, waaronder nu ook Golf-accessoires.