Feyenoord geeft 0-2-voorsprong weg en speelt gelijk bij FC Midtjylland

Feyenoord heeft donderdag niet kunnen winnen bij FC Midtjylland. In Denemarken stonden de Rotterdammers bij rust met 0-2 voor, maar moest genoegen nemen met één punt nadat de Denen vijf minuten voor tijd de gelijkmaker maakte.

Bij rust zag het er goed uit voor Feyenoord. Dankzij goaks van Sebastian Szymanski en Orkun Kökçü, die een penalty benutte, stond de ploeg van Arne Slot met 0-2 voor. Maar in de tweede helft wist Feyenoord de voorsprong niet vast te houden. Eerst maakte Gustav Isaksen vrij snel in de tweede helft de aansluitingstreffer en vlak voor tijd werd het alsnog gelijk nadat Juninho de 2-2 maakte.

Door het gelijkspel staat Feyenoord op vier punten na drie wedstrijden. Ook de andere ploegen in deze poule staan op vier punten, maar dankzij de 6-0-overwinning op Sturm Graz in de tweede wedstrijd gaat Feyenoord op doelsaldo aan de leiding in Groep F in de Europa League.