Demon Slayer -Kimetsu No Yaiba- The Hinokami Chronicles beschikbaar voor Nintendo Switch

SEGA maakt bekend dat Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Daarmee is de game nu te koop voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X|S.

Wie Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles koopt voor de Nintendo Switch ontgrendelt als bonus de nieuwe Kimetsu Academy Summer Uniform-kostuums, het Butterfly Mansion Patient Wear (dat op andere platformen alleen beschikbaar is in de Digital Deluxe versie en Core Add-On-bundel), en 16.000 Kimetsu-punten.

In de game volgen spelers het verhaal van Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc—waarin Tanjiro toetreedt tot het Demon Slayer Corps— tot Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train met de Flame Hashira, Kyojuro Rengoku. Naast de originele cast van 18 personages bevat de Nintendo Switch-release ook de 6 speelbare demonen die als updates voor de andere platformen verschenen: Rui, Akaza, Yahaba, Susamaru, Yushiro & Tamayo en Enmu.

De game bevat:

  • Arena Battles — Gebruik de vele vaardigheden van de personages uit de anime en de officiële spin-off van de serie, waaronder Tanjiro en Nezuko, om uitdagers te verslaan in een-tegen-een-gevechten, lokaal en online.
  • Beleef het verhaal — Hef het zwaard als Tanjiro Kamado en voltooi zijn missie om een Demon Slayer te worden en zijn zus Nezuko terug naar een mens te veranderen.
  • Zware eindbaasgevechten — Actie en drama bereiken hun climax in speciale gevechten tegen krachtige demonen die Tanjiro zwaar op de proef stellen.
  • Originele stemmen uit de anime — De originele Engels en Japanse stemacteurs van de anime keren terug voor de authentieke stemmen van personages.