Watch Dogs Legion-uitbreiding Bloodline uitgebracht

Ubisoft laat weten dat Bloodline, de nieuwe uitbreiding voor Watch Dogs Legion, nu speelbaar is op alle beschikbare platformen.

Watch Dogs Legion: Bloodline is een standalone verhalende uitbreiding waarin spelers de controle krijgen over Aiden uit de originele Watch Dogs-game en Wrench uit Watch Dogs 2 in een nieuwe verhaallijn.

In Bloodline, dat zich voor de gebeurtenissen uit de hoofdcampagne afspeelt, volgen spelers Aiden terwijl hij een routineklus in Londen accepteert om weer in contact te komen met zijn neef Jackson na de gebeurtenissen in Watch Dogs. Aiden moet infiltreren in een hightech laboratorium van Broca Tech om een mysterieus en waardevol stuk technologie te stelen, maar zijn missie komt in gevaar wanneer Wrench ontsnapt met het apparaat. Aiden heeft geen andere keus dan samen te werken met zijn vervreemde neef Jackson en te vertrouwen op zijn eigen doortastendheid en ervaring. Met Wrench's onvoorspelbare gedrag, gaat het er echter chaotisch aan toe. Naast de Bloodline-uitbreiding, krijgen Season Pass-bezitters ook de mogelijkheid om zowel Aiden als Wrench toe te voegen aan hun DedSec-team in zowel de campagne als de online modus van Watch Dogs Legion.

Beide heren beschikken over nieuwe wapens, gadgets en vaardigheden.

Aiden Pearce:

  • Focus: een slow motion bij het mikken nadat een vijand is neergehaald
  • System Crash: schakel alle elektronische apparaten in de buurt uit
  • Gunslinger: verricht extra schade met schieten wanneer het herladen goed getimed was

Wrench:

  • Summon Sergei: roep een Custom Drone op
  • Ninja Balls: mini flashbangs
  • Lady Smash: een grote Custom hamer
  • Unieke skins voor de MPX SMG en LTL Grenade Launcher

Watch Dogs Legion is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en pc.