FOK! Wat een weer: volop zomer, genieten dus!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend is er vooral in het midden en zuiden op veel plaatsen nog bewolking aanwezig. Elders is aanvankelijk sluierbewolking aanwezig, waar de zon geleidelijk steeds beter doorheen komt. In de middag komt er ook in het midden en zuiden steeds meer zon. In het noorden wordt het 20 tot 22°C, in het zuiden en zuidoosten lokaal 26°C. De zwakke tot matige wind is eerst noordoostelijk en draait in de avond geleidelijk naar oost.

Komende nacht is er nauwelijks bewolking. De minimumtemperatuur loopt uiteen van ca. 16°C in het zuiden tot 8°C plaatselijk in het noorden. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind.

Morgen overdag is er veel zon. In de middag ontstaan er stapelwolken maar het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 27°C in het noorden tot ca. 31°C in het zuiden. Alleen op de Wadden blijft de temperatuur enkele graden achter. De wind is zwak tot matig, uit een richting tussen oost en zuid. Aan de westkust steekt in de middag een matige noordelijke wind op. (Bron: KNMI)

Uitzicht over de Maas bij Maren-Kessel (Foto: Kroezel)
Uitzicht over de Maas bij Maren-Kessel (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.