SEGA kondigt Lost Judgment aan

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio onthullen vandaag Lost Judgment, het vervolg op Judgment. De game wordt ontwikkeld door de studio achter de Yakuza-serie.

Lost Judgment plaatst spelers opnieuw in de sneakers van de voormalige advocaat en straatvechtende detective Takayuki Yagami. Samen met zijn partner, ex-yakuza Masaharu Kaito, wordt het misdaadbestrijdende duo gevraagd een schijnbaar perfecte misdaad te onderzoeken, met een hoofdverdachte die een waterdicht alibi heeft. Al snel stuiten de twee op een complexe samenzwering van allerlei facties die profiteren van een niet goed functionerend rechtssysteem. Maar terwijl de slachtoffers zich opstapelen en Yagami de waarheid steeds verder blootlegt, moet hij kiezen tussen het verdedigen van de wet of het streven naar gerechtigheid.

Dankzij Yagami’s martial arts-vaardigheden kan hij zich stijlvol uit elke situatie vechten, of hij nu door een enkeling of een hele groep belaagd wordt. Oefen jezelf in de Crane-, Tiger- en nieuwe Snake-stijl, een sierlijke stijl die de aanvallen van vijanden afweert en teruggeeft, waardoor hun eigen energie tegen ze wordt gebruikt. Yagami’s arsenaal aan detective-tricks is uitgebreid met nieuwe gadgets en manieren om onopvallend verdachten te volgen en handige infiltratiemethodes. Doe je eigen ding op je eigen tempo in de binnensteden van Tokio en Yokohama. Speel games in Club SEGA, vind je favoriete hangplekjes, voer missies uit voor de plaatselijke bevolking, en nog veel meer.

Lost Judgment wordt op 23 september 2021 uitgebracht voor PlayStation 5, PlayStation/ 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Pre-orders voor de fysieke standaard editie zijn in Europa beschikbaar, binnenkort worden de digitale edities onthuld.