Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 trailer in beeld

Over een kleine 8 dagen begint Season 2 van Call of Duty: Black Ops Cold War and Warzone en dat wordt gevierd met een nieuwe trailer. In deze trailer neemt Activision je mee naar de Jungle, waar het niet fun-and-games is.

Ondertussen begint de geruchtenmachine al te lopen welke nieuwe wapens, maps en aanpassingen er in de pijplijn zitten. Zo zouden er vijf nieuwe wapen zijn: E-Tool (een schep), Machete (een groot mes), NTW-20 (een sniper geweer), AI-LC10 (een submachine gun) en de Sykov (een pistool).

De drie nieuwe maps worden waarschijnlijk Apocalypse, Echelon, en Dune. Apocalypse zou zich in de jungle afspelen, Echelon zou een remake zijn van Black Ops 2 Vertigo en er zijn nog geen verdere details over Dune bekend.

Wat er allemaal met Warzone gaat gebeuren, dat is nog niet bekendgemaakt. Wel viert Warzone op 10 maart zijn 1ste verjaardag en dat zorgt ervoor dat de geruchtenmolen lekker ronddraait. Van aanpassingen aan de bestaande map tot aan een gehele nieuwe map, het kan allemaal. Misschien dat er straks wat easter eggs te vinden zijn die te vinden zijn in Verdanks die meer prijsgeven over wat er komen gaat.