Grotere en beter georganiseerde inventory in Fallout 76

Fallout 76 heeft de Inventory Update gekregen, waarmee spelers verbeteringen, fixes, community-verzoeken en nog veel meer krijgen.

De Inventory Update behandelt één van de meest voorkomende verzoeken van de community, met als grootste punt een verhoging van 50% voor de spelersstash tot een maximum van 1.200 pond. Spelers kunnen het vullen met uitrusting, junk en al het andere dat ze tegenkomen in de Wasteland.

De Inventory Update bevat ook UI-verbeteringen en updates voor de Pip-Boy. Er zijn drie nieuwe tabbladen toegevoegd aan het Pip-Boy Inventory-menu: ‘New’, 'Armor' en 'Food/drinks'.

  • New - Dit tabblad houdt alle items bij die spelers verzamelen tijdens een spelsessie, gesorteerd van nieuw naar oud.
  • Armor - Armor krijgt een eigen tab, zodat spelers hun uitrusting gescheiden kunnen houden van hun andere kleding.
  • Food/drinks - Eten en drinken zijn nu opgesplitst van ‘Aid’ naar hun eigen Pip-Boy Inventory-tabblad. Chems en serums blijven in ‘Aid’.

Vanaf nu, wanneer spelers een stapelbaar item in hun inventory selecteren, zullen de itemdetails in de Pip-Boy laten zien hoeveel totaalgewicht die stapel verbruikt. Door deze verandering kunnen spelers snel en gemakkelijk zien wat er in hun inventaris een aanzienlijk draaggewicht in beslag neemt.

De tooltip bij het bekijken van de automaten van een andere speler op de kaart toont nu het aantal legendarische wapens en bepantsering met 1, 2 en 3 sterren die de speler verkoopt. Bovendien worden er geen lege categorieën meer weergegeven.

Fallout 76 is uit voor PlayStation4, Xbox One en pc.