FOK! Wat een weer: regen

winterbanner

Het is bewolkt en regenachtig, in de middag volgen er van het zuidwesten uit ook droge perioden. Het wordt zacht met maxima tussen 8 in het noordoosten en 11°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust is de wind hard, 7 Bft. Aan de noordwestkust zijn er zware windstoten tot rond 75 km/u.

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en vooral in de noordwestelijke helft valt af en toe regen. In het zuidoosten zijn er opklaringen. De minima liggen tussen 4°C in het zuidoosten en 7°C aan zee. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, in het Waddengebied hard, 7 Bft.

Woensdag overdag is het zwaar bewolkt en valt er af en toe regen. De maxima liggen rond 9°C. Er staat een zuid- tot zuidwestelijke wind, matig tot vrij krachtig boven land, krachtig aan zee en op het IJsselmeer, hard in het Waddengebied, 7 Bft. (Bron: KNMI).

Dijkwater onder de bewolking (Foto: Scherpschutter)
Dijkwater onder de bewolking (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.