Officier van Justitie Philadelphia heeft genoeg van Trump's onderdrukking

Trump en zijn handlangers onderdrukken kiezers op verschillende manieren al enkele maanden, en de officier van justitie Larry Krasner van de stad Philadelphia heeft er genoeg van.

Hij waarschuwt Trump dat op iedere criminele of gewelddadige poging de verkiezingen te beïnvloeden, snel gereageerd zal worden. "We zullen niet worden gekoeioneerd of geregeerd door een wetteloze, machtswellustige despoot."

De officier van justitie ziet Trump niet als de "Law and Order"-president, zoals de president zichzelf graag ziet. Hij verwijst naar de meer dan 100 politieagenten die dit jaar al zijn overleden aan Covid19. Een hoger aantal dan welke andere oorzaak dan ook.

De Officier van Justitie geeft aan dat Trump zijn 'Proud Boys', 'goon squads' en ongecertificeerde verkiezingwaarnemers uit zijn stad moet houden. "Als je hier de wet breekt, heb ik wat voor je", zo waarschuwt hij.

Een speciale werkgroep van aanklagers en rechercheurs zal actief zijn tot de verkiezingsuitslag is vastgesteld in Pennsylvania. De bevolking wordt opgeroepen om criminele pogingen om de verkiezingen te beïnvloeden te melden.

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!