Trein vertraagd, dus vrouw neukt op straat om 15.45 uur

Een vrouw uit het Engelse Stalybridge die onlangs de trein had gemist, besloot op een wel heel opmerkelijke manier de tijd te doden. Ze klampte een wildvreemde kerel aan om zich vervolgens door hem te laten uitwonen. Midden op straat, welteverstaan.

Het verhaal neemt ons mee naar 10 augustus van dit jaar. Kate Jackson was op de terugweg van het verderop gelegen Ashton-under-Lyne om daar haar hond hont op te halen. Hier bleek de trein niet meer terug te rijden. Even later wisten Jackson en haar hond Stalybridge te bereiken. Hier werd haar meegedeeld dat de trein een flinke vertraging had opgelopen.

Om de tijd te doden, klampte de brunette een wildvreemde man aan. Deze 44-jarige man had wel zin in een verzetje, en bood Jackson sterke drank aan. Hierop werd de vrouw in kwestie zo geil als boter reed zij klaar op de paarsgepunte lans van de man in kwestie.

Op zich niets mis mee, maar wel om kwart voor vier in de middag. Velen liepen dan ook langs en het duurde dan ook niet lang tot Oom Agent kwam opdraven om het duo in de boeien te slaan.

In de rechtbank gisteren ging de rechter niet mee in Jacksons verweer dat ze was aangerand. Op camerbeelden was namelijk duidelijk te zien dat ze voorafgaand geil met de man had lopen tongworstelen. De vrouw is veroordeeld tot het betalen van 230 pond boete en schadevergoeding en zal een poosje moeten gaan schoffelen.

Het bronartikel heeft overigens foto's van de dame in kwestie. Tip: niet zoeken!