FOK! Wat een weer: iets koeler

In het noordoosten komen er enkele wolkenvelden voor, verder is het overal zonnig. In de loop van de ochtend komt er van het oosten uit geleidelijk steeds meer sluierbewolking, de zon blijft daar over het algemeen wel doorheen schijnen. In de middag kunnen er ook enkele stapelwolken ontstaan. Het blijft droog. De maximumtemperaturen variëren van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind wordt noordoostelijk en matig, aan de kust in de middag noord tot noordoost en mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar maandag is het helder met sluierbewolking. De minima lopen uiteen van 8°C in het noordoosten tot 13°C in Zeeland. De noordoostenwind neemt boven land af naar zwak tot matig, vlak aan zee meest matig.

Op maandag is het zonnig, maar er blijft ook nog steeds sluierbewolking aanwezig. De maxima variëren van 20°C op de Wadden tot 26°C in het zuiden van het land. De oost- tot noordoostenwind is zwak tot matig, vlak aan zee matig tot vrij krachtig. In de loop van de middag draait aan de kust de wind naar noord tot noordoost. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Klapmongeaul was bij een van de waaien in de polder van Eemnes
Klapmongeaul was bij een van de waaien in de polder van Eemnes 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.