Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered krijgt mimic-functie en releasedatum

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition, de nieuwe versie van de action-RPG-avontuur, op 27 augustus 2020 beschikbaar komt voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele iOS- en Android-apparaten, waarbij spelers ook cross-platform teams kunnen vormen om samen te spelen.

Naast het verbeterde beeld en geluid, is Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition op verschillende manieren vernieuwd om de ervaring beter dan ooit te maken. Nieuwe ingesproken stemmen, online multiplayer met cross-play-mogelijkheid, nieuwe items en nieuwe kerkers en eindbazen wachten spelers die de reis door de fantasiewereld beginnen.

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition krijgt ook een nieuwe ‘Mimic’-functie waarmee spelers het uiterlijk kunnen aannemen van de verschillende personages die ze onderweg ontmoeten. Door stempels te verzamelen en Moogle Houses te bezoeken, of door kerkers te voltooien, verdienen spelers unieke kristallen waarmee ze hun uiterlijk kunnen veranderen in dat van hun favoriete personages om hun avontuur in stijl te vervolgen.