Politie zoekt in Athene vermiste Leander Herman

De politie vraagt aandacht voor de vermissing van de 38-jarige Leander Herman. De vermiste woont sinds vijf jaar in Griekenland en neemt dagelijks contact op met zijn familie in Nederland. Sinds 11 maart 2020 is er echter niets meer van hem vernomen. 

Leander leidt een zwervend bestaan op de stranden van Athene en in de buurten van Pirareus en Glyfada. Hij zou in een antikraakwoning nabij het Atheense strand wonen. Hij is altijd samen met zijn hond. Leander is 1,80 lang, heeft een licht getint uiterlijk, kort zwart haar, waarbij de zijkanten opgeschoren zijn, en een korte sik. Hij gaat vaak gekleed in een T-shirt, pantalon en sportschoenen. Aan zijn rechterhand draagt hij een zilveren ring met blauwe saffier en hij heeft een gevlochten armband om zijn arm. 

Het lijkt onze redactie vrij sterk dat iemand in Nederland behulpzaam kan zijn bij het oplossen van deze vermissing, maar voor hetzelfde geld hebben we ook users die in Athene wonen en er wel iets van afweten. Zij worden verzocht contact op te nemen met het gratis opsporingsnummer 0800-6070. 

Leander Herman (Afbeelding: Politie)
Leander Herman (Afbeelding: Politie)