FOK! Wat een weer: meer zon

Vandaag zijn er flinke perioden met zon. In de middag ontstaan landinwaarts wel stapelwolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 12°C aan de noordwestkust en 20°C in het zuidoosten. De wind draait naar een westelijke richting en wordt matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht zijn er in het noorden wolkenvelden, elders is het helder, hoewel er ook velden sluierbewolking over trekken. De minima lopen uiteen van 11°C in het noordwesten tot 7°C in het oosten. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig.

Morgenochtend valt in het noordelijk kustgebied mogelijk wat regen. Elders zijn er flinke zonnige perioden, maar ook velden sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 15°C aan zee tot 23°C in het zuidoosten. De wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig en komt uit een zuidwestelijke, later westelijke richting. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Charged zag vanmorgen vroeg een brug Cuijk voorbij varen. Even later werd die geplaatst tussen Cuijk en Mook.
Charged zag vanmorgen vroeg een brug Cuijk voorbij varen. Even later werd die geplaatst tussen Cuijk en Mook.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.