FOK! Wat een weer: licht wisselvallig

Welkom!  

Dat is even wennen hé? Van dagenlang strakblauw naar plotsklaps grijs en killer. We stonden op met bewolking en we gaan naar bed met bewolking. Ook trokken er vandaag verschillende gebieden met regen over het land. De hoeveelheden waren niet echt heel groot. Op de meeste plekken viel er tussen de 1 en 5 mm.

Ondertussen komen er nog wat buien aandrijven vanuit Belgie en die kunnen Brabant en Limburg nog bereiken. Onweer is daarbij mogelijk. Elders in het land kan er af en toe nog een spatje regen vallen. Het blijft in ieder geval wel bewolkt.

Morgen ligt een storing nog steeds in de buurt, dus we beginnen opnieuw met veel wolken en hier en daar valt wat regen. Dit met name in het noorden van het land. Later in de ochtend wordt het overwegend droog en zeker langs de kust en in het zuiden kan de zon er nog even aardig doorheen komen. Uiteindelijk gaat het in de avond weer regenen. Van noord naar zuid wordt het 12 tot 17 graden.

Of de grotere hoeveelheden regen nog gaan uitkomen deze week, waag ik te betwijfelen. Ook beginnen zich op de weerkaarten nieuwe hogedrukimpulsen te manifesteren. Enfin, we zien wel hoe het loopt. 

Fijne avond!  

Meer weer op FOK!

Maan & Isis (Foto: Scherpschutter)
De maan en Isis. Fraaie foto van Scherpschutter.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.