FOK! Wat een weer: verandering op komst!

Hoi mensen!

Het weer gaat geleidelijk veranderen. Er komt weer wat meer leven in de brouwerij. De natuur snakt inmiddels naar wat water en dat gaat er ook komen. Al is het wel zo dat de ene plek wat meer krijgt dan de ander. Het zal waarschijnlijk veel convectieve neerslag zijn en dat betekent dat de meeste neerslag in het binnenland gaat vallen, Zoiets lieten de modellen zien. In het westen moeten ze het meer van passerende fronten hebben. Ook wordt het wat koeler, maar niet koud ofzo.

Vandaag is het nog niet zover. Dan is het nog vrij zonnig en loopt het kwik op naar 18 tot 23 graden. Tegen het einde van de dag zien we dan wat bewolking arriveren. Wind staat er nauwelijks. Diep in de avond kan er in het noorden een beetje regen gaan vallen.

Dinsdag schakelen we dan over op het wisselvallige weer. De zon schijnt af en toe, maar er gaan ook buien vallen. Daarbij is kans op onweer. Ik gaf het al aan dat de meeste buien voor de oostelijke en zuidelijke helft zullen zijn. In het westen blijft het mogelijk droog. En dat is jammer voor de liefhebbers.  

Wordt vervolgd!  

Meer weer op FOK!

Landgraaf in de zon (Foto: Charged)
Een mooie4 foto uit de omgeving van Landgraaf. (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.