FOK! Wat een weer: nog even mooi weer

Vandaag is het opnieuw zonnig en droog. In de middag ontstaan er in het zuidoosten enkele stapelwolken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot lokaal 16°C in het zuidoosten. De wind is oost tot noordoost en matig, 3-4 Bft, in de kustgebieden in de loop van de dag in de kustgebieden toenemend naar vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft.

In de nacht naar zaterdag is het onbewolkt. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 2°C lokaal landinwaarts tot 5°C langs de kust. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Zaterdag overdag begint overal zonnig. In de loop van de dag drijven er in het noorden en westen steeds meer wolkenvelden vanaf zee het land op. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot lokaal nog 15°C in het zuidoosten. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Het was een mooie dag om in de tuin bezig te zijn.  (Foto: qltel)
Het was een mooie dag om in de tuin bezig te zijn. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.