Volgende uitbreiding Hearthstone is Ashes of Outland

In een showcase voor Hearthstone heeft Blizzard de volgende uitbreiding van de game aangekondigd: Ashes of Outland. In de uitbreiding strijd je tegen de nieuwe dreiging 'Rusted Legion' in de wereld van de eerste uitbreiding voor World of Warcraft

De uitbreiding introduceert weer 135 nieuwe kaarten en een nieuwe klasse: Demon Hunter. Demon Hunters komen met een eigen keyword genaamd outcast, dat triggert wanneer een kaart de meest rechter of meest linkerkaart is in je hand. Daarnaast zijn er Primes als uniek mechanic, die een sterkere versie van henzelf in je deck schudt nadat ze doodgaan. Ook zijn er Imprisoned Demons, minions die twee beurten Dormant zijn en vervolgens met een effect wakker worden. Een aantal van de tot nu toe getoonde kaarten kun je hier terugvinden.

De PvE-content van deze uitbreiding is gratis, al weten we nog niet wat deze PvE-content precies inhoudt. Informatie hierover volgt nog. Vanaf vandaag kan iedereen die inlogt gratis Kael'thas Sunstrider krijgen als neutrale Legendary. Ashes of Outland is vanaf 7 april beschikbaar om mee te spelen, een pre-order plaatsen kan vanaf vandaag al.