GP directeur enthousiast over 'dag uit' die F1-race gaat brengen

Imre van Leeuwen, directeur van de Grand Prix van Nederland, is zeer enthousiast over het programma wat de bezoekers van de Dutch GP geboden zal worden. In een gesprek met Motorsport.com praat de racebaas uitgebreid over wat bezoekers te wachten staat.

Van Leeuwen is zeer te spreken over het muziekprogramma wat de bezoekers naast de mooie autosport aangeboden wordt. Een week geleden maakte de organisatie al bekend dat Davina Michelle, Freddy Moreira, Guus Meeuwis, Kriss Kross Amsterdam, Lil Kleine, Lucas & Steve, Nick & Simon en Sam Feldt tijdens het raceweekend op zullen treden. Daarnaast laat de directeur doorschemeren dat er ook nog met een grote Nederlandse DJ gesproken wordt en dat er nog meer grote artiesten hun opwachting zullen maken.

Daarnaast zal er in het zogenaamde 'fan village' nog ander entertainment gepland staan om de bezoekers extra te vermaken. Verdere details zullen in de loop van de tijd bekend gemaakt worden. Ook voor onder andere de podiumceremonie heeft de organisatie nog wilde plannen maar die houden ze uiteraard nog even geheim.

GP directeur enthousiast over 'dag uit' die F1-race gaat brengen (Bron: YouTube/Motorsport.com Nederlands)