FOK! Wat een weer: af en toe regen

Mogguh!

Dat was gisteren even licht in de duisternis. De zon scheen en het was lekker weer buiten. Er waren wel wat wolkjes aanwezig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een graad of 10. Vandaag schittert de zon weer door afwezigheid.

Vannacht was het eerst nog helder met minima rond de 7 graden. In de loop van de nacht nam de bewolking toe.

Vandaag is het dan snel overal bewolkt en een storing trekt van west naar oost over het land. Dit gaat niet erg hard, want er vindt golfvorming plaats en daardoor gaat het allemaal vrij langzaam. De beste papieren om nog een beetje zon te zien vinden we langs de kust. Daar kan het aan het einde van de middag nog even opklaren. Er volgen daarna nog wel een paar buien. Heel misschien met een klap onweer. Het wordt hierbij ongeveer 9 graden. De wind draait naar west-noordwest en neemt flink toe. Aan zee kan het zelfs windkracht 7 worden.

Zaterdag kan er nog een lokale bui vallen, maar de dagen daarna zijn overwegend droog met af en toe zon. Het wordt wel wat frisser. In de nachten kan het een graadje vriezen, terwijl de thermometer overdag op een graad of 6 blijft steken.

Tot ziens!  

Meer weer op FOK!

Zonsopkomst in Katwijk (Foto: Charged)
Een mooie zonsopkomst in Katwijk. (Foto:Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.