FOK! Wat een weer: kans op regen, morgen droger

Het is bewolkt en vooral in het noorden zijn er perioden met regen of motregen, elders valt af en toe regen. In de loop van de middag kan de bewolking van het westen uit breken. De maximumtemperaturen variëren van 8°C in Zuid-Limburg tot 11°C aan de zuidwestkust. De wind is zuidwestelijk, matig, aan de kust krachtig. In de loop van de middag neemt de wind aan de kust af naar matig.

Komende nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en zou het lokaal nevelig kunnen worden. Er kan plaatselijk nog wat regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit rond 5°C. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind, in het Waddengebied is de wind vrij krachtig 5 Bft.

Maandag overdag is het wisselend bewolkt en het is op de meeste plaatsen droog. De temperaturen lopen in de loop van de dag steeds verder op en in de avond is het met 10°C uitgesproken zacht. Overdag is de zuidelijke wind meest matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. In de avond neemt de wind verder toe en gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Het strand van Scharrendijke, afgelopen zondag! (Foto: Scherpschutter)
Het strand van Scharrendijke, afgelopen zondag! (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.