Jongen onder bedreiging beroofd van telefoon

Twee dertienjarige jongens zijn vrijdagavond 13 december in Middelburg met een mes bedreigd. Een van de jongens heeft zijn telefoon af moeten geven. De politie is op zoek naar de daders. Heeft u iets gezien of weet u wie de daders zijn? Laat het ons weten.

De jongens fietsten omstreeks 19.25 uur in een groepje op de Haymanstraat. Ze waren door het Amaliapark gereden en hadden vermoedelijk toen de daders al gezien. Twee jongemannen van tussen de 15 en 20 jaar blokkeerden de twee jongens. Het groepje probeerde nog snel door te rijden maar de daders kwamen achter hen aan gereden. Ze hielden de twee slachtoffers weer tegen en bedreigden hen met een mes. Een van de jongens gaf zijn telefoon. De slachtoffers zijn snel weggefietst om hulp te halen. Agenten hebben tevergeefs in de omgeving naar de daders gezocht.

Signalement
De daders zijn jonge mannen van respectievelijk 15 en 20 jaar oud met een normaal postuur en slank postuur en een licht getinte huidskleur. Een van hen had een stoppelbaardje. Lengte ongeveer 1,75 m en 1,65 m lang. Ze droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Ze reden op een damesfiets zonder verlichting. Weet u wie dit zijn? Laat het ons weten. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of een WhatsApp te sturen naar 06-12207006. Liever anoniem uw tip doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Of heeft u camerabeelden waarop de daders te zien zijn? U kunt ook een tipformulier insturen via politie.nl.