99 to Beat: wie is de beste alleskunner?

SBS6 lanceert het nieuwe format 99 to Beat in de Nederlandse markt. Vanaf 27 december aanstaande komt het format onder de titel De Alleskunner op de zender. De Alleskunner is een spelshow waarin 100 mensen hun alledaagse vaardigheden testen om te bepalen wie de beste allrounder is. Wanneer je 99 verrassende opdrachten lang niet als laatste eindigt ga je met een mooie hoofdprijs naar huis!

Honderd deelnemers storten zich tijdens een afvalrace op 100 leuke en slimme opdrachten. Na iedere spelronde valt de persoon die laatste is geworden af. Van het rennen met een dienblad, het letterlijk zoeken naar een speld in een hooiberg tot het zo snel mogelijk uitrollen van een WC-rol. De spellen in De Alleskunner kunnen heel uitdagend, maar ook super simpel zijn. Alles wat je tijdens een spelronde doet is goed, zolang je maar niet verliest!

Deelnemers hoeven nergens de beste of de snelste in te zijn. Het belangrijkste is dat ze in geen enkele spelronde de slechtste zijn en daarmee 99 tegenstanders verslaan. In het honderdste en tevens finalespel binden de twee laatst overgebleven kandidaten de strijd met elkaar aan. De meest multi getalenteerde deelnemer neemt na tien afleveringen van De Alleskunner de hoofdprijs in ontvangst.

Waar is toch die naald? Afbeelding ter illustratie: Pixabay
Waar is toch die naald speld? Afbeelding ter illustratie: Pixabay