Releasedatum Age of Wonders: Planetfall bekendgemaakt

Paradox Interactive heeft nieuwe details onthuld voor Age of Wonders: Planetfall. De game komt 6 augustus uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Een nieuwe story trailer die vandaag is uitgekomen volgt de Vanguard-factie wanneer ze voor de eerste keer terugkeren naar hun oude imperium.

In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later heeft de scheiding broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur.

Pre-orders zijn nu beschikbaar, met een hoop early-bird bonussen en speciale aanbiedingen, waaronder custom cosmetic packs en een exclusieve Scenario Planet vol met buitenaardse wezens.

Pre-order Bonus (alle edities):

  • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng fashion en flare naar the final frontier!

Deluxe Edition Content:

  • Bravado Bundle Cosmetic Pack – Niets zegt “We zijn hier om de maatschappij naar ons imago te herbouwen” als een echte coole bandana.
  • Spacerpunk Cosmetic Pack – Jouw stijl zal zich niet houden aan de regels van een gevallen galactische maatschappij!
  • Infested Worlds Scenario Planet – Overleef in een wereld overvallen door buitenaardse flora en fauna gedomineerd door Kir’ko facties!

Premium Edition Content:

  • Age of Wonders Planetfall: Premium Edition bevat alle content van de Deluxe Edition en de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de drie geplande uitbreidingen en een onmiddelijke beloning op basis van het platform.