16-jarige pizzabezorger overvallen met knuppel

Een 16-jarige pizzabezorger in Rotterdam had net een bestelling weggebracht op zijn fiets toen hij werd aangesproken door een man op een fiets. De man vroeg in eerste instantie de weg, maar trok daarna opeens een knuppel tevoorschijn en eiste dat de jongen geld afstond. Na de overval fietste de man richting Nesselande.

Het was rond kwart over negen 's avonds en de 16-jarige bezorger had net een pizza afgeleverd in Nesselande. Hij was op zijn weg terug naar de pizzeria op de Zevenkampsering toen hij op het bruggetje op de Charley Tooropsingel werd aangesproken door een man. Die vroeg de weg naar Nesselande. De jongen hielp de man op weg, maar die trok opeens een soort knuppel tevoorschijn en vroeg de jongen naar zijn geld. De man gaf de jongen zelfs een ‘waarschuwend tikje’ met de knuppel.

Nadat de jongen het geld dat hij op zak had, had afgegeven, fietste de man weg. Opvallend is dat de blanke man, van zo’n 1.85m lang, tussen de 20 en 28 jaar en met blond gemillimeterd haar, op een vrouwenfiets met zijtassen reed. Hij fietste weg in de richting van Nesselande/Zevenhuizen. De politie zoekt getuigen die de man hebben zien rijden. Zij kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.