FOK! Wat een weer: Code geel om dichte mist

Vanochtend zijn er vooral in het zuiden (lokaal dichte) mistbanken aanwezig. Deze lossen in de loop van de ochtend op en dan volgt een zonnige en warme dag. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De oostelijke wind is overal matig.

In de nacht naar donderdag is het vrijwel onbewolkt en blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C plaatselijk landinwaarts tot 16°C langs de Zeeuwse kust. Er staat een zwakke tot matige oost- tot zuidoostenwind, in het Waddengebied is de wind af en toe vrij krachtig.

Donderdag overdag zijn er naast zonnige perioden ook enkele wolkenvelden. In het zuidwesten kan in de ochtend lokaal wat lichte regen vallen, verder blijft het waarschijnlijk droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten. Er staat een overwegend matige zuid- tot zuidoostenwind. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Ondergaand zonnetje in Alkmaar (Foto: DJMO)
Ondergaand zonnetje in Alkmaar (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!