Eerste trailer comic-book thriller Glass gelanceerd

Dit weekend is op San Diego Comic Con (SDCC) de trailer van de comic-book thriller Glass gelanceerd. De door M. Night Shyamalan geregisseerde film, met onder andere James McAvoy, Bruce Willis en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen, verschijnt op januari 2019 in de bioscopen.

De bedoeling van Glass is dat het de verhalen van Unbreakable (2000), de fantasy-thriller met Bruce Willis en Samuel L. Jackson, en Split (2016) gaat samenbrengen. Deze laatste film maakte onverwachts veel furore door het indrukwekkende acteerwerk van James McAvoy, die een personage vertolkt dat maar liefst 23 persoonlijkheden heeft.

De film Glass speelt zich af na de gebeurtenissen uit Split. David Dunn (Bruce Willis) treedt in de achtervolging van Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) in een reeks van escalerende ontmoetingen. Dit alles terwijl de schimmige Elijah Prince (Samuel L. Jackson), ook wel Mr. Glass genoemd, zich op slinkse wijze op de achtergrond houdt en duistere geheimen weet over zowel Dunn als Crumb ...

Glass is op 23 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen te bekijken.

glass poster 2019