Ook baby van vrouw bakkerij Hulst overleden

Een week nadat de vrouw overleed die in een bakkerij in Hulst (Zeeland) een keizersnede had ondergaan, is ook haar baby overleden. Dat blijkt uit rouwadvertenties in de PZC. Het kindje lag in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De in totaal drie rouwadvertenties zijn geplaatst door vrienden en door medewerkers van de bakkerij in Hulst.

De vrouw overleed vorige week nadat ze in de bakkerij waar ze werkte, getroffen werd door een hartstilstand. Haar kind kwam daarna door middel van een keizersnede ter wereld. De vrouw werd gereanimeerd en met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht waar ze enige tijd later is overleden.

Diepe rouw
"Heel Hulst is in diepe rouw", zei burgemeester Jan-Frans Mulder in reactie op het overlijden van de moeder. "Het is een persoonlijk drama, iedereen in Hulst leefde en leeft intens mee met de familie. De medewerkers van de hulpdiensten hebben enorm hun best gedaan en heel goed werk verricht, ook voor hen is dit vreselijk ingrijpend." De burgemeester vraagt in een oproep aan iedereen om de familie vooral rust te gunnen in deze trieste periode.

Het noodlot sloeg toe, één dag voordat de vrouw met zwangerschapsverlof zou gaan. De bakkerij houdt de deuren sinds het incident gesloten.

Ook baby van vrouw bakkerij Hulst overleden
Ook baby van vrouw bakkerij Hulst overleden (Foto: ANP)