Shaq Fu: A Legend Reborn krijgt geheime DLC

Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions onthullen vandaag dat de fysieke retailversie van Shaq Fu: A Legend Reborn wordt geleverd met supergeheime day one DLC.

De ‘Bonus FU’ DLC blijft een ongeopend cadeau tot aan release. Maar als het eenmaal zo ver is, dan zal de extra content niet alleen zorgen voor verbaasde gezichten, maar ook wordt de speelduur van de game verlengd én verschijnt een even verrassend als bekend personage op het strijdtoneel.

"Vanaf het moment dat pers en publiek aan de gang konden met de game tijdens recente expo’s en hands-on sessies, werd er fantastisch gereageerd op Shaq Fu: A Legend Reborn", zegt Leo Zullo, Managing Director bij Wired Productions. "We wilden een fysieke versie van de game maken die bij de gamers blijft hangen in hun geheugen. Een tastbaar product dat inspeelt op hun behoefte van verzamelen. We kunnen niet wachten om hun reacties te zien als zij de doosjes openen en in aanraking komen met de extra content."

Shaq Fu: A Legend Reborn is het vervolg op Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal dat in 1994 verscheen en door veel gamers en critici wordt gezien als een van de slechtste games ooit gemaakt. De basketballegende keert nu terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen. Sla vijanden neer met combo’s en maai om je heen met diverse wapens en power-ups in een avontuur vol actie. Natuurlijk is de hoofdpersoon ingesproken door de enige echte Shaquille O’Neal.

Shaq Fu: A Legend Reborn komt 5 juni uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.