Warner Bros krijgt publicatierechten voor Hitman

Warner Bros heeft de publicatierechten gekregen voor de Hitman-serie. Dat maakte de publisher vandaag bekend via een persbericht. Hiermee heeft Io Interactive ook een publisher gevonden nadat de wegen scheidden met Eidos/Square Enix, die 17 jaar lang de publisher van de stealth-games was.

Tevens heeft Warner Bros aangekondigd dat er een Hitman: Definitive Edition komt, die uit moet komen op 18 mei. "We zijn verheugd om te gaan samenwerken met Io Interactive, een getalenteerde studie met een grote erfenis met het maken van de iconische Hitman-games" schrijft president David Haddad van Warner Bros Interactive. "De gepassioneerde, globale Hitman-community heeft de recente return van de series omarmd, en we kijken er naar uit om Hitman: definitive edition volgende maand uit te brengen voor zowel nieuwe spelers als fans".

Hitman: Definitive Edition bevat alle zeven episodes uit de reboot uit 2016, de 20th anniversary outfit bundle, alle content van de Game of the Year-editie inclusief de vier patient zero-missies en escalation contracts, de Hitman summer bonus episode en de Hitman: Blood Money requiem pack.

Voor het personeel van Io Interactive is de deal in ieder geval goed nieuws: in vorig jaar mei moest de Deense ontwikkelaar al de helft van de staf ontslaan, twee weken nadat Eidos/Square Enix bekend maakte dat het de studio wilde verkopen.

Hitman
Warner Bros krijgt publicatierechten voor Hitman