McDonald's weigert forse bestelling, klant door het lint

In Sutherlin, in de Amerikaanse staat Oregon, had een 37-jarige man een flinke partij honger. Hij toog naar de lokale McDonald's en bestelde een stevig avondmaal: dertig dubbele cheeseburgers, dat moest de gezonde trek wel stillen.

De medewerkers van de fastfoodketen weigerden echter om de dertig burgers klaar te maken en dat kon Jedediah Ezekiel Fulton niet waarderen. Hij trok een spandoek kapot en liep naar buiten, waar hij zijn woede botvierde op het bord met het beroemde McDonald's-logo. 

Vervolgens ging Jedediah weer naar binnen, waar hij een persoon - vermoedelijk een medewerker - vastgreep. Een en ander gebeurde in de Verenigde Staten en dus stond er ook gelijk een getuige met een vuurwapen in de hand om de boze - en hongerige - meneer tegen te houden.

Er werd uiteindelijk niet geschoten, maar de man werd wel aangehouden door de politie en aangeklaagd wegens zaken als verstoring van de openbare orde en mishandeling. Of hij in het gevang ook een cheeseburger kreeg valt te betwijfelen.