Knaagdieren houden van een feestje in De Sims 4

Electronic Arts laat weten dat De Sims 4 een nieuwe uitbreiding heeft gekregen. Mijn Eerste Huisdier levert naast meer spullen voor je al bestaande honden en katten ook meer mogelijkheden voor je knaagdieren op.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al een snoezige hamster, rat, dwergegel of mini bubalus voor je Sim gekocht. Maar heb je ook in het hok gekeken om de ware identiteit van je nieuwe knaagdier te ontdekken? Weet jij of je Sims hun knaagdier wel echt kennen? De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires zit boordevol kleine geheimen, voornamelijk die van de knaagdieren zelf. Knaagdieren houden bijvoorbeeld ook van feesten. Af en toe zullen ze zich terugtrekken in hun habitat en een knaagdierenrave houden. Je hoort dan alleen maar 'uhntz uhntz uhntz', en nee, dat is niet het geluid van hun hamsterrad.

Uiteraard levert elk wezen dat in je huis woont ook de nodige problemen op. In dit geval kan een vieze habitat tot de uitbraak van knaagdierziektes leiden. Daarnaast loop je het risico dat je nieuwe huisknaagdiergenoot je Sims besmet met klierige knaagdierkoorts. In het begin zullen je Sims zich niet zo lekker voelen. Daarna komen de koorts en rillingen. Ze kunnen zelfs versuft en koortsig worden.

Om te spelen heb je de game De Sims 4 en alle updates nodig. Dit pack vereist het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack om toegang te krijgen tot alle inhoud. Mijn Eerste Huisdier kost 9,99 euro.