Drugsdealer na 47 poeploze dagen naar ziekenhuis gebracht

Een van drugsdealen verdachte Brit is na 47 dagen hechtenis naar het ziekenhuis vervoerd. De beste man werd in januari in zijn auto staande gehouden en vervolgens gearresteerd, omdat men hem ervan verdacht drugs - bedoeld voor de verkoop - in te hebben geslikt.

Lamarr Chambers werd achter de tralies gezet, omdat men zeker wilde weten of hij iets ingeslikt had en, zo ja, wat dan precies. Er zat dus maar één ding op voor de politie: wachten tot meneer een stevige drol zou draaien. 

Dat duurde echter nogal lang. Sterker nog, na 47 dagen wist de 24-jarige kerel zijn kringspier nog altijd stevig gesloten te houden. Aan het eten lag het niet, dat kreeg hij gewoon dagelijks, net als drinken en een medisch bezoekje.

Inmiddels heeft men besloten om hem uit de cel te halen, zodat hij in een ziekenhuis behandeld kan worden. Het is namelijk niet erg gezond om zo lang niet te poepen, en volgens de politie van Essex moet men een balans vinden tussen de gezondheid van een gedetineerde en de kans om bewijs veilig te stellen. Of Chambers inmiddels heeft gepoept is niet duidelijk.